top of page
smirgli_blogmagazin_log2_hatterrel_edite

RÓLUNK

Szimplán csak gördeszkások vagyunk mi is.

A Smirgli csapata erdetileg, azért jött létre, hogy médiumként működve minden történést megosszon a magyar gördeszkázással kapcsolatban, illetve saját tartalmat gyártson interjúk, vélemények, beszámolók révén. Saját szervezésű eseményeink is voltak, hogy ne csak a számítógépeken és a telefonokon keresztül ismerhessetek meg minket. Annak ellenére, hogy főleg a hazánkra koncentrálunk mi sem vagyunk ám elzárva külvilágtól, ezért az érdekesebbnek talált külföldi dolgokról is beszámolunk. Budapesti deszkások vagyunk, de igyekszünk nem csak a fővárossal foglalkozni, hanem az ország egészével.

A félreértések elkerülése végett: a Smirgli egy non profit oldal. Nem származik semmilyen anyagi, tárgybeli vagy akármilyen más hasznunk a Smirgliből. Sőt, költségeink vannak az oldallal kapcsolatban, amit saját zsebből fizetünk a szolgáltatóinknak. A motivációnk csupán annyi, hogy nagyon szeretünk deszkázni és azzal foglalkozni.

Habár van személyes véleményünk is jó sok mindenről, mégis igyekszünk mindent a lehető legobjektívabban megírni. Ez néha elképzelhető, hogy nem fog menni.

Nem részesítjük előnyben a haverjainkat az oldalon való szerepeltetés tekintetében, de nyílván, akit ismerünk, arról hamarabb látunk anyagot, mint másról, aki az ország másik felén él és még sosem láttuk.

Ezenkívül az oldalon helyet adunk a híreken kívül más dolgoknak is. Például:

  • Budapest Skate Map/ Budapesti Gördeszkás Térkép

  • Skateparks Of Hungary/ Magyarország Gördeszkapályái

  • Filmtár, a legismertebb magyar deszkás filmekről

  • Gördeszka események és versenyek

BESZÁLLNÁL TE IS?

Lennél állandó csapattag? Vagy csak írnál egy két cikket szívesen? Örülnénk neki! Írj ránk!

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page