top of page
  • smirgler

SzOTYi 2020

Kihirdetésre került az idei Thrasher Skate Of The Year, azaz a SzOTYi. Ebben a cikkben kiemeljük a kedvenc trükkjeinket és pár sorban leírjuk, hogy mi miként láttuk a döntősöket.


Idén is nagy versengés volt a címért, de végül úgy gondoljuk, hogy jó helyre került és talán Jake Phelps is elégedett lenne a döntéssel.


A döntősök:


Miles Silvas

A jellegzetes stílusáról és bika switch trükkjeiről ismertté vált deszkás az utóbbi éveket igen meghúzta, de talán mégis ez volt a legdurvább éve, így a technikai deszkázás kedvelői közül sokan hihették, hogy ő lesz a SOTY. Milyen videói is voltak idén?

Staycation: Sacramento - hihetetlen padka varázslatok egy tökéletes plázán. Bigspin back tail bigflip out.

Primitive's "Fourth Quarter" Video - benne lenni a Primitive csapatban is már elég durva, de utolsó részt kapni ezek az emberek között az már tényleg igen kemény. Kegyetlen osztás, minden állásból, minden spoton. Switch heel bs lip.

Miles Silvas' "Spitfire" Part - habár a Thrasher oldalára érve az első szembetűnő dolog a videóval kapcsolatban, hogy egy Béla Horváth nevű személy készítette az intro grafikát, azért a videót megnézve is van mire emlékezni. Switch flip front krux fakie flip out.


Louie Lopez

Louie kisgyerekkora óta nagy kedvencünk. Érdekes az ilyen kölyök deszkások növekedését végignézni. Látni, hogy mennyire megnyúlnak és más stílusuk lesz. Louie nagyon jó irányba nőtte ki magát. A Converse Seize The Seconds videóban utolsó részt kapott, ami egy jó "na húzzunk deszkázni" érzést váltott ki sokunkból. Heelflip backside wallride egy bump to bar spoton? Ezenkívül még egy kis dokuszerű film is készült róla, Masonről és a filmer spanjukról Ryanről.

For Days: Mason, Louie and Ryan


Alexis Sablone

Véleményünk szerint a legjobb stílusú női deszkás, aki mára már jóval több, mint a flip front 5050, amivel híres lett. Szintén a Converse Seize The Seconds videóban látható, mint első szereplő.


Pedro Delfino

Nem vagyunk benne biztosak, hogyha Phelps még élne szegény, akkor nem ezt az öngyilkos jelölt állatot választotta volna SOTY-nak. A Deathwish Uncrossed videó zárórésze egy horror film is lehetett volna, annyira félelmetes, hogy mikre mer rávállalni Pedro.


Elijah Berle

Amikor a Vans kiad valamit, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nagy esélyes lesz a benne szereplő ember a SOTY-ra. Így volt ez Kyle Walkerrel és AVE-vel is. Elijah a Vans "Alright, OK"-ban méltón viszi tovább az impa cult-ot Dylan után, de egy kicsit számunkra túltolja a stilózást. Mindenesetre a trükkjei nem érdemelnek egy rossz szót sem. Neki is lett még egy része a Fucking Awesomenál, ami szintén igen állatra sikerült. Impossible noseblunt piknik asztalon.


Tom Knox

Az underdog Tom talán az idei SOTY felhozatalból a legkreatívabb. Olyan spotokon deszkázik... spotok? Áhh. Hihetetlen. És ha a technika óra volt a kedvenced a suliban, akkor azért ő is megállja ám a helyét. Atlantic Drift - Episode 11 - Tom Knox


Taylor Kirby

Kirbyt imádjuk, ha a szimpatikusság alapján kellene kiválasztani a SOTY-t, akkor számunkra egyértelműen ő lett volna az. Sok mindenről lehetne beszélni az évével kapcsolatban, például a Berrics Battle at the Quarantine-ban való szerepléséről, a Red Bull SŌLUS versenyének megnyeréséről, aminek az elején azt mondta, hogy kifogják nevetni őt a contest skaterek annyira béna lesz - mégis egyértelműen a Deathwish Uncrossed része az, ami döntőssé tette. Kickflip egy százsávos út felett???


Alexis Ramirez

A SK(MAFIA fiatalabb generációjának rangidőse olyan lazán csússza le a hatalmas korlátokat technikás trükkökben, hogy nekünk halandóknak is könnyűnek tűnik, pedig hát egyértelműen kegyetlen halált halnánk rajtuk. Switch 50 egy ötször tört korláton.


Jamie Foy

Nagyon ritka azért az, hogy valaki kétszer is SOTY legyen, de a Deathwish videó után, hát azért nem lepődtünk volna meg, hogyha megint Jamie kapja. Az első trükkös frontkrux az mégis mi?


Mason Silva

Az idei SOTY Mason Silva, aki már júliusban olyan videót tett ki a Nike SB-nek, hogy biztosak lehettünk a SOTY-vá választásában. Aztán a hajrához közeledve a többiek kicsit kezdték ezt aláásni így kiadott Mason még egy részt a Spitfire-nek, ami még talán durvább is lett, mint az előző volt. Egyértelmű SOTY.bottom of page