top of page
  • smirgler

SOTY 2019

Milton SMOOKES Martinez

A 2019-es Thrasher Skater Of The Year-t idén az argentin Milton Martinez kapta! Milton a hatodik, aki nem amerikaiként kapta meg a deszkázás legnagyobb díját. Szerintünk viszont már évek óta megérdemelte volna, mert mindig iszonyatosan para dolgokat vállal be. Idén viszont az egyik legveszélyesebb spot - a car wash bank flippel nem hagyott választási lehetőséget. Egyértelmű győztes volt!

 

Viszont a döntősöket is had említsük meg, mert szintén mindenki nagyon jó évet zárt!


Mark Suciu

12 perces rész, amiben olyan nyakatekert flippes csúszásokat csinált, amiknek még vagy 10 évig nem lett volna szabad megtörténniük. Nem maradt ki viszont ezúttal a deszkázás bevállalósabb része sem a videóból: tört korlátok, lépcsők, kicsúszós korlátok. Plusz: olyan insta storyból összerakott rész, ami egy utolsó part is lehetett volna bármelyik nagy filmben. Az egyértelmű második helyezés.


Tiago Lemos

a kiválasztott. Biztosan lesz SOTY valamikor. Szemből nollie 50 döntöttkorláton.

Sammy Baca: mindenki Figgyt várta a Baker 4-ben, de az igazi nagy durranás Baca volt. Fal melletti 20 lépcsős kanyarodó korlát noseslide biggy.


Ronnie Sandoval

a hardcore pool deszkázás jelenleg legfelkapottabb deszkása. 5 méteres dinó fejen handplant 360.


Nora Vasconcellos

a legőszintébben boldog és durván negyedívező, egyetlen női döntős. Flip bslip egy falon.


Figgy

annak ellenére, hogy Bacát írtuk a Baker 4 legjobbjának, azért Figgy is elég kemény részt rakott össze. Tört korláton transfer fs feeble.


Miles Silvas

a könnyen felismerhető stílusa és a brutál trükkjei az Encore és a PLA videókban idáig repítették. Switch backheel Wallenberg.


Ti kinek adtátok volna a SOTY-t idén?


#thrasher #soty #skateroftheyear #2019

bottom of page