top of page
 • smirgler

Hungarian Skate Map


Fotózzátok le és küldjétek el a spotokat, amiket ismertek, hogy nyerjetek pólót és részesei legyetek valami jónak!

A Budapest Skate Map ma két éves és a sikerein felbuzdulva szeretnénk kiterjeszteni a mapet egész Magyarországra, ezért arra kérünk titeket, hogy fotózzátok le és küldjétek el a spotokat, amiket ismertek. Jöhet korlát, padka, szint, lépcső, árok, skatepark, DIY, pumptrack vagy csak valami full random cucc, amin lehet kreatívkodni és Magyarország területén van.


Hogy legyen miért csinálni a közösségi hozzájáruláson kívül is, szeretnénk titeket jutalmazni az erőfeszítéseitekért. Egészen pontosan a 7 legtöbb és/vagy legjobb spotot beküldőnek, illetve plusz 3 random kisorsolt beküldőnek Hungarian Skate Map pólót küldenénk (felirat a mellkason, logó a háton), de ha lesz más támogatója is ennek a megmozdulásnak, akkor igyekszünk hardware-t is küldeni. Sőt, ha sok beküldő van, akkor lehet, hogy több, mint 10 nyereményt küldünk majd ki. Jöhetnek a spotok az ország minden szegletéről!


Feltételek:

 • Legyen legalább 2 db fotó a spotról, amin jól látható maga a spot és a környezete (ráhajtás, érkezés), de nyugodtan küldhettek több fotót is.

 • Fotózzatok minél közelebbről, hogy jól látható legyen a használhatóság. Nem baj ha az egyik fotón csak a spot látszik a másikon meg inkább csak a környezet.

 • Inkább fekvő fotót készítsetek, de ha csak álló vagy panoráma fotón látszik jól a spot, akkor nyilván jó lesz az is.

 • Pontos helymeghatározással küldjétek el a spotokat. Vagy koordináta, vagy pontos cím. Tipp: iPhone-on be lehet állítani, hogy a készített fotónak a lokációját is elmentse (Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Kamera > Az alkalmazás használata közben + Pontos helyzet). Android-on Google Photos-zal meg lehet oldani szintén.

 • Nyilván olyan spotot küldjetek, ami még nincs fenn a mapen, de ha esetleg jobb képet lőttök, mint ami fenn van, akkor azt is elfogadjuk. Van egy-két spot fenn, amiről nincs fotó vagy Street View-s screenshot van csak. Ha esetleg a spot megújult vagy épp lerombolták arról is szóljatok nyugodtan.

 • Lépcső spotról idáig sem tettünk fel öt lépcsőnél kisebbet, mert akkor teli lenne a map minden sarki lépcsővel. Tehát ne legyen öt lépcsőnél kisebb a spot. Kivétel:

 • nyújtott vagy magasított lépcsők,

 • korlát vagy padka a lépcsőnél vagy a lépcsőn,

 • valami, ami különlegessé teszi.

 • Ha fontos, akkor írjatok plusz infót pl.: suli udvaron van -> csak hétvégén lehet nyomni; útra érkezik -> kell spotter; sok a járókelő -> munkaidőben kell nyomni; jól kivilágított stb.

 • Spotokat küldhettek Facebook-on (@bpskatemap), Instagramon (@budapest.skatemap) vagy emailen smirgli.blogmagazin@gmail.com, bpskatespot.map@gmail.com.


Példa beküldés:

KÖKI spot. Hely: Budapest, KÖKI garázs 2. emelet. Koordináta: 47.46261, 19.14858

Plusz infó: jönnek egész gyakran a biztonságiak; más emeleteken is vannak spotok, de ott több az autó; a padkákhoz kell viasz; az emeletek közti lejtőkön lehet nyomatni, de nem árt egy spotter; fedett spot; kivilágított spot


2021. november 31-ig várjuk a beküldéseket, utána kihirdetjük a győzteseket az alapján, hogy ki mennyi és milyen spotot küldött és küldjük a nyereményeket egy előzetes egyeztetés után a színt és a méretet tekintve, hogy Karácsonyra meg is kapjátok. A beküldött spotokat pedig folyamatosan töltjük majd fel a mapre.


Jöjjenek a spotok!

bottom of page