top of page
  • smirgler

Beszámoló Store 13 Game of Skate 2020 döntő


Az idei évben nehezebb volt deszkás rendezvényeket tartani, mint valaha korábban a vírus miatt és ki tudná, hogy milyen lesz ez jövőre?


Mindenesetre hála az égnek a Store 13 kitalált egy tök jó rendezvényt, amit mi nagyon élveztünk. Háttér story, hogy a versenyt egy Messengeren elkezdett, karantén Game of Skate ihlette, amit a "Deszkás fiúk" közel másfél hónapig játszottak.

Sokaknak sokkal barátságosabb és vonzóbb volt először egy "háziverseny"-en indulni és csak utána a döntőben, mint rögtön a nagyokkal. A rendszerről itt írtunk korábban:

Sok nagyon jó meccs volt és meglepő trükk. Az elődöntőkről videókat készítettünk és lejjebb találjátok őket egy best of összeállítással együtt. Amiről viszont nincs sajnos videó, de azért érdemes leírni legalább pár szóban, hogy milyen állat, masszív stílusa van Szabó Krisztiánnak (pl. őrület switch hardflip), illetve arról, hogy milyen bikát játszott Mulató Patrik (pl. fakie 540 bigflip) és Gergő András (aki egy krúzerrel nyomott pl. nollie hardflipeket).


Rajtuk kívül is persze mindenki nyomott nagyon jó trükköket és jó volt látni, hogy a srácok elfértek ilyen viszonylag kis (de azért elég) helyen (Blitz Kert) is és nem voltak nagy karambolok.


A nyolcad- és a negyeddöntők után tartottak egy Legion of Doom game of skate-et is, amiben az adott kör kiesői játszhattak a verseny bírája, Petrányi Lajos "Ostya" ellen. Hiába a nagy fölény, semelyik kieső csapatnak sem sikerült megvernie Ostyát.


Ha nincs kedved végignézni a meccseket, akkor készítettünk egy best of összeállítást is:


Schmiedt Péter vs Szépvölgyi Dávid - Store 13 Game of Skate 2020 elődöntő


Záhonyi Bálint vs Mihályfi Dávid - Store 13 Game of Skate 2020 elődöntő


Schmiedt Péter vs Záhonyi Bálint - Store 13 Game of Skate bronz meccs


Szépvölgyi Dávid vs Mihályfi Dávid - Store 13 Game of Skate döntő


1. Mihályfi Dávid; 2. Szépvölgyi Dávid; 3. Záhonyi Bálint | Store 13 Game Of Skate 2020 pódium
Pódium

I. Hely: Mihályfi Dávid - Vasvár

2. Hely: Szépvölgyi Dávid - Dunaharaszti

3. Hely: Záhonyi Bálint - Budapest

4. Hely: Schmiedt Péter - Győr (nincs a képen)

bottom of page