top of page
  • smirgler

Add adód 1%-át a Magyar Gördeszkások Egyesületének


MGE, Magyar Gördeszkások Egyesülete logó | Smirgli
Az 1%-ot így is, úgy is levonják a fizunkból, de legalább így mi mondhatjuk meg, hogy mire menjen.

Előre is bocsi azoktól, akiknek ez pénz kéregetésnek tűnik, de azok a deszkások, akik már dolgoznak, vagy azok a szülők, akik szeretnék támogatni deszkás gyerekük közösségét és szeretnének hozzájárulni a magyar deszkás közösség építéséhez, javasoljuk, hogy ajánlják fel adójuk 1%-át az Magyar Gördeszkások Egyesületének (MGE), ami a magyar deszkás egyesületek közül egyedül jogosult a támogatás igénybevételére egyelőre.


Az MGE a legöregebb magyar deszkás egyesület, akik régen a Deszkás Piknik felvonulásokat is rendezték és a néhány évvel ezelőtti feltámadásuk óta is több alkalommal rendeztek már nagyon jó hangulatú versenyeket - többször saját építésű elemeken is - ezért úgy gondoljuk, hogy náluk biztosan jó kezekbe kerülhet a pénzünk. Az 1%-ot így is, úgy is levonják a fizunkból, de legalább így mi mondhatjuk meg, hogy mire menjen.


Ehhez a lépések:

1. Nyisd meg az eSZJA oldalt és lépj be Ügyfélkapuval: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login (ha nincs Ügyfélkapud, akkor nézd meg ezt az oldalt: https://nav.gov.hu/nav/szja1_1/1_1_szazalek)

2. Válaszd az "1+1%-os nyilatkozat" opciót

3. Ha szeretnéd, hogy tudja az MGE, hogy tőled is kapott felajánlást, akkor pipáld be, hogy hozzájárulsz és töltsd ki az adataidat. (Országot nem kell megadni, ha Magyarországon laksz.)

4. Írd be az alábbi adószámot a "A civil kedvezményezett adószáma" mezőbe: 18176441-1-42

5. Ha akarsz, akkor ajánlj fel valamelyik egyháznak is +1%-ot

6. Nyomj az "Ellenőrzésre" (ha hibát dob, akkor azokat javítsd) és ha minden okés, akkor

7. Nyomj a "Mentésre"

8. Klikk a "Tovább a Beadáshoz"-ra

9. Végül "Beadás"


Király vagy!


Nagyjából mennyit ér a felajánlásod?

100.000 forintos bruttó havi kereset mellett, 1.000 forintot kap havonta az MGE. Ez talán nem tűnik soknak, de sok kicsi sokra megy, illetve ismételnénk: ezt a pénzt így is, úgy is befizeted.


bottom of page