top of page
  • smirgler

Újra itt a Smirgli!

Itt az új évtized, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy újjáélesztjük a Smirglit!

Smirgli Blogmagazinként futottunk régen, de mivel már nem csak egy blog vagyunk, ezért a nevünket is megváltoztattuk Smirgli Magazinra.


Az oldalon továbbra is fut a blog, a Hírek menüpont alatt, de már kiegészítettük az oldalt a Budapest Skate Mappel, Eseménynaptárral, Magyar Deszkás Videótárral és a tervezett Magyar Skatepark Térképpel.


Az oldalt mi fejlesztettük saját zsebből, de néhány helyen más fejlesztők megoldásait használtuk, hogy ne kelljen újra feltalálni a kereket. Ezért viszont itt-ott jelen vannak az ő védjegyeik is. Más reklámok viszont nincsenek az oldalon, mert nem a megélhetésért vagy a pénzszerzésért fut az Smirgli.

AdBlocker kikapcsolás az oldalon | Smirgli

Ha esetleg használsz AdBlockert a gépeden, akkor néhány dolog nem fog jól betölteni. Tényleg nem reklámozunk semmi "Ezzel a hihetetlen módszerrel két nap alatt megtanulsz 360 hardflippelni"-szerű faszságot, úgyhogy a teljes élményért nyomd ki légyszi az AdBlockert a Smirglin. 2 másodperc az egész és csak a smirgli.com-on nem fog futni.


Az oldalon továbbra is főleg a magyar deszkás dolgokra fogunk koncentrálni, de persze a legkirályabb külföldi dolgokról is írunk majd.


Ha esetleg úgy gondolod, hogy szívesen írnál te is valamilyen cikket és szeretnéd, hogy kitegyük, akkor írj ránk és simán mehet! Meg amúgy is ott a kontakt lehetőség Facebookon meg Instán is, szóval minden visszajelzést szívesen veszünk.


Reméljük, tetszik az oldal és el tudsz majd tölteni egy kis hasznos pihenési időt rajta.


Éljen a gördeszkázás!


#smirgli #budapestskatemap #videótár #blog #eseménynaptár

bottom of page