top of page
Image by Guillaume TECHER

Ingyenes skatepark koncepcióterv készítés

Ha gördeszkapálya, vagy más néven görpark/skatepark építésén gondolkozik, esetleg önkormányzata pályázna az Országos Görpark Programon, de nem tudja, hogy pontosan milyen pálya számít jónak, vagy hogy egyáltalán hogyan kezdjen neki az egész projektnek, mert csak a gondolat van meg a fejében, keressen fel minket, hogy segítsünk megépíteni egy kimagasló minőségű gördeszkapályát!

Megfelelő helyszín megtalálása

Az 500 m2-es pályáktól a több ezer négyzetméteresekig, a híd alattitól az erdő közepén lévőig rengeteg a lehetőség.

Segítünk a legjobbat megtalálni!

Fórum szervezése a helyi sportolókkal

Gördeszkások vagyunk, akik tapasztaltak az olyan helyi fórumok megszervezésében és lebonyolításában, ahol felmérhetőek a helyi igények a lehetséges új pályával kapcsolatban. Az ország minden részén!

Görpark Programra való pályázási segítség

Segítünk olyan pályázati anyagot összeállítani, ami jó eséllyel nyeri el a Görpark Program pályázatát.

Segítség az ár megbecslésében

Habár magával a kivitelezéssel nem foglalkozunk és a mi szolgáltatásaink mindenkinek ingyenesek, tapasztalataink és kapcsolataink alapján képesek vagyunk közeli becslést adni a pálya megépítésének költségeiről.

Koncepcióterv készítése

A helyszín, a pályaépítésre szánt keret és a helyi igények alapján akár egy nap alatt összeállítjuk a koncepció terv első változatát, amit pályaépítőkkel és profi gördeszkásokkal megvitatva dolgozunk tovább.

További segítség

Habár a kivitelezésben, ütemezésben és karbantartásban nem veszünk részt, szívesen adunk javaslatokat és kötjük össze hozzáértő személyekkel.

Mindezt ingyen és bérmentve

Több, mint húsz éve vagyunk részesei a magyar gördeszkázásnak és szeretnénk a közösségnek visszaadni valamit, ezért mindezen szolgáltatásainkért nem kérünk semmit.

Referenciáink

bottom of page