Nyolcadik réteg a fű - 2. rész
 2015.02.22 | 18:40
Nyolcadik réteg a fű - 2. rész
Annyi füves témájú lap van a piacon, hogy már a második csokrot gyűjtöttük össze az említésre méltóak közül.

Lehet tiltani vagy legalizálni, stoppolni vagy tovább adni, végig szívni vagy bedekkelni, de egy biztos; a kendert évezredek óta használja az ember az élet legkülönfélébb területein. Tehát kevésbé és nagyon elcseszett drogpolitika ide vagy oda, valószínűleg még sokáig füstölögnek majd a bluntok a deszkások szájában is.

Anti-Hero - Eagleizeit

Az Anti-Hero biztos, hogy a legalizálás mellett teszi le a voksát. Ezen a három színben kiadott lapon példának okáért a jól ismert sas pöfékeli a márka nevét, miközben szárnyai levelet formálnak. A háttérben elrejtett 420 feliratok pedig már csak hab a tortára.

Girl - Stoney Bologna, Brian Anderson

Brian Anderson-nak készített minimalista lap a Girl-től, melyen a laikusok csupán egy felülről fotózott paradicsomot vélnének felfedezni.

Blind Skateboards - Highroller

A Blind se bonyolítja, de ha túl megyünk az egyszerű grafikai megoldáson, akkor szép kis változatát kapjuk az amerikai lobogónak.

Deathwish - Buried Alive, Low Life Kids, Value Menu

Brian "Slash" Hansen olyannyira nem csinál ügyet a szívásból, hogy a Fallen nagyfilmjében egyenesen a rezsóról gyújtja be cigijét interjú közepette. A Deathwish nem meglepő módon sokszor utal a deszkás ezen szenvedélyére.

Expedition One - Gonuts, Ryan Gallant

A fánkozók királya, a Dunkin' Donuts jó pár éve kivonult az országunkból, de lehet jobban örülnénk, ha Ryan Gallant térne vissza a Fuckin' Gonuts-al.

DGK - Art of Hustle, Tax Free, Authorized Dealer, Jack Curtin

A DGK-nél már kissé unalmasak az állandóan jelentkező füves grafikák, de Michelangelo festményének és Uncle Sam-nek az újragondolása megér egy misét.

JART Skateboards - Seeds Series 1-2.

A JART két sorozatot is szentelt a profik után elnevezett gubáknak, melyek különösebb átrajzolás nélkül ábrázolják a növény imádott végtermékét.

Skate Mental - Weed Sock

A kender leveles zoknik már túlságosan is elburjánzottak az utóbbi pár évben. A Skate Mental többségében ironikus lapokkal operál, tehát elképzelhető, hogy ezzel a darabbal is a trend ellen szól.

Sk8Mafia x RAW Paper

Akik használják, azok tudják, hogy a RAW Paper minőségben kiemelkedő a cigi papírok között. Ugyanez elmondható - az itt látható sorozat erejéig a márkával kollaboráló - Sk8Mafia-ról is a gördeszka piacon.

Creature Skateboards - Nuggz, Cannabis, Taylor Bingaman

Az unalmas logó nyomatokkal szemben a rajzokat részesíti előnyben a Creature Skateboards, ennek bizonyítéka a fent látható két deszka Taylor Bingaman-nek címezve.

Santa Cruz - Weed Panther, Shuriken Shannon

Szigorúan oson Shuriken Shannon párduca a tövek közt. A Santa Cruz, ha épp nem oldschool-ban nyomul, akkor be-bedob ilyen grafikákat, bár ez itt nem épp a kedvencünk.

ZERO - Sweet Leaf, Grim Reefer, Attack, Tommy Sandoval

A Zero-nál egyenesen ritka a füves print, de Tommy Sandoval tiszteletére többször is nagyszerűen vették igénybe a jól ismert leveleket.

BURN roadblock

STAR WARS a deszkán

STAR WARS a deszkán

Hogy a gördeszkaipar se maradjon ki az őrületből.
BD Skate Co. x The Lab: Support Your Local Skatehop

BD Skate Co. x The Lab: Support Your Local Skatehop

Spanyol-magyar kollaborációs verda a láthatáron.
Szemérmetlen grafikák [+18]

Szemérmetlen grafikák [+18]

Ezúttal pár olyan lapot válogattunk össze, melyek közös megegyezője a fedetlen Női test.