Jönnek
 2015.09.26 | 13:21
Jönnek
Az illusztris brigád ezúttal Horvátországban mutatta be legújabb filmjét.

A Rios Crew abban a megtiszteltetésben részesült, hogy meghívást kapott a Vladimir Film Festivalra, ahol legújabb alkotásukat mutathatták meg a jelenlévőknek. Nicola Racan főszervező invitálta meg a csapatot Fazana városába, és még a filmnek is ő adta a címét, mivel a meghívás pillanatában még nem volt. Jöjjön a vidi, illetve egy rövid élménybeszámoló belső informátorunktól!

"Merőben új élmény volt, hogy ilyen keretek és fogadtatás közepette került sor az új videó premierjére, arról nem is beszélve hogy a fél rios crew nem látta még a videót, szóval izgalmas volt már csak azért is, mert kiváncsiak voltunk, hogy Bence mit alkotott, másrészről hogyan fogadják az összegyűltek, de szerencsére mindenkit kellemes meglepetés ért.

Nagyszerű volt együtt deszkázni más nációkkal, mert mindenki hozott magával származásából, illetve egyéniségéből fakadóan valami olyan egyedit, amivel itthon nem feltétlen találkozol, nézd csak meg Aymeric Nocus-t hogyan deszkázik, vagy Zoé Milos-t. A meghívott kamerásokról és fotósokról nem is beszélve, teljesen más mentalitás és hozzáállás, mint amivel itthon találkozol, jó volt nagyon."

BURN roadblock

10 legütősebb hazai deszkás videó 2015-ből

10 legütősebb hazai deszkás videó 2015-ből

Hogy egy kicsit még szó legyen az előző évről.
DEDICATED 2

DEDICATED 2

Kezdjük is el az évet egy premierrel!
Barcelona télen sokkal melegebb

Barcelona télen sokkal melegebb

November végén még simán deszkázható a hírhedt katalán város, hiszen akkor is 20 fok körül melenget az idő.