Ettemboro 2006-2015
 2015.11.30 | 16:20
Ettemboro 2006-2015
Egy korszak véget ért...

Sajnálattal halljuk, hogy közel 10 éves fenállás után befejezi tevékenységét a hazai deszkázás legerősebb csapatával rendelkező Ettemboro. A márka megálmodója, Bachman Richárd ezekkel a szavakkal búcsúztatja a brandet.

"Több hét és hónap gondolkodás, fejtisztítás után megszületett egy döntés, mely egy korszakot zár az életemben, és talán másokéban is. Megannyi harc, küzdés, de leginkább nagyon boldog perc, esemény, emlék és barát az akit az Ettemboro összehozott körém. Nekik mindenképp köszönöm a támogatást, azoknak is akik szóban, azoknak még inkább akik napi szinten mellettem voltak, bíztattak és segítettek, ez a Ti érdemetek is, hogy ennyi ideig, idáig jutott el ez a dolog a 0-ról.
 
Azt hiszem ez a közel 10 év felejthetetlen marad életem és sokak élete végéig, de most egy lezáruló szakaszhoz értünk a márkával, picit talán elfáradtam, tunk és ideje más vizekre evezni. A lendület megmarad ami belőlem jön, de nem a Boro-ba fogom ölni.
 
Egy giga akció keretein belül mindenki hozzájuthat egy-két termékhez, de az oldal és a márka elbúcsúzik, feltehetően örökre.
 
Részletek hamarosan, még egyszer köszönöm Nektek. Pár embertől név szerint is: Bachman Márk, Sasvári Bertalan, Nagy Alex, Forray Péter, Szikora Bálint,  Varga Zsolt, Nagy Bertold, Nagy András, Katona Péter, Szivák Zsolt és természetesen rengeteg korábbi szponzoráltjaimnak is like hangulatjel Life and friendships goes on..."
 
A Smirgli Magazin nevében köszönjük a srácoknak a támogatást, reméljük ha más utakon is, de tovább folytatják a kemény munkát és deszkázást!

Ettemboro 'Prebirth' a Skateboarding video by Gordeszkamag.hu

BURN roadblock

10 legütősebb hazai deszkás videó 2015-ből

10 legütősebb hazai deszkás videó 2015-ből

Hogy egy kicsit még szó legyen az előző évről.
DEDICATED 2

DEDICATED 2

Kezdjük is el az évet egy premierrel!
Barcelona télen sokkal melegebb

Barcelona télen sokkal melegebb

November végén még simán deszkázható a hírhedt katalán város, hiszen akkor is 20 fok körül melenget az idő.